fredag 13. mai 2011

Arbeidsrom

Et tidligere roterom begynner å ta form. Planen er å lage et arbeidsrom der jeg kan samle alt "rotet" mitt (noe mannen min sikkert syns er helt greit) :-) Gulvet er malt og tapeten er original tapeten fra da huset ble bygd i 1958. Syns den er utrolig fin. Nå mangler bare arbeidsbord og noen hyller så tror jeg det blir bra :-)))


Denne fine dukken har jeg fått av søster Elisabeth.

7 kommentarer:

 1. Så deilig med eget rom for alle i familien. Jeg har hatt mitt i snart fire år og huset ble merkbart ryddigere av det.

  Flott tapet!

  SvarSlett
 2. så kult! original retrotapet du gitt!! heldig du som har fått eget lekerom:)

  SvarSlett
 3. Så stilig tapet!! Kommer til å bli et flott arbeidsrom! Jeg har også et arbeids/hobbyrom, men nå er det totalt kaos der, og har igjen blitt et roterom. Men nå fikk jeg lyst til å ordne mitt også:) Ha ei fortsatt fin helg!!

  SvarSlett
 4. Nydelig tapet med flotte farger! =)

  SvarSlett
 5. Heeeei!
  Eg huske deg :o)
  Du sku jo sagt at du har blogg du og! Elle kanskje du sa det, blei litt møkje der innimellom :o)
  Så kjekt at du la igjen et spor hos meg da, så eg fant deg og. Så flott blogg du har! Og me har ganske lik smak ser eg :o)

  Eg ska definitivt ta meg ein tur på kafeen din, og då kan me kanskje få te litt stoffbytte og? Ser du e litt stoffavhengig du og ;o)

  Masse flotte puter du har laga.
  Eg fekk faktisk mail av ei som mannen din e broren te hennas søsters mann var det vel? :o) Hu hadde funne meg via, via og det hadde begynt hos deg trur eg. Kjente ikkje te bloggnavnet ditt, men nå fant eg jo deg, og følge deg videre :o)

  Ha ei superfin helg med dine!

  SvarSlett
 6. Inspirerende!! :))

  Ha en god kveld, klem fra Janne!

  SvarSlett
 7. Hei, jammen fekk du sving på det rommet i ein feil ! og kor i all verden komme den kronå ifra ? ser jo kem som har lagt an men e ikkje istand te å huska ka tid eller ka den va te!!!

  SvarSlett