mandag 27. juni 2011

I LOVE OSLO

Har hatt en fantastisk helg i Oslo. TUSEN  TAKK til alle som var der :-)


 Shopping i Oslo er gøyErik fikk ny stol pute og sommerdress


eller pyjamas om du vil...


Og ransel fra fretex


 + kule kjoler til en hver anledning (ikke det at jeg er så kul) :-)

8 kommentarer:

 1. Klart du e kule ,Anne :) :) :)

  SvarSlett
 2. Den bodyen med melkeblomster er så FIIIN ;).

  Jeg også er så glad i Oslo - den er liksom mitt fristed. Søsteren min bor der - og helt siden jeg var ferdig med å amme barn for 12 år siden har jeg tatt regelmessige husmorferier i tigerstaden. For bare å være med. Sose rundt - shoppe og gjøre lite. Sånn sett er det greit å være bosatt i de dype grensene ved svenskegrensa. Ca 1 1/2 time inn til byen. Og så har jeg jo gratis rom.

  Nå glemte jeg jakka mi hos søs på lørdag - var barnevakt fra fre til lør - så ikke umulig at jeg må ta meg en ny tur inn til uka ;). For å hente den og sose litt mener jeg ;).

  Hey - gleder meg til å se deg i kule kjoler - i enhver anledning ;).

  SvarSlett
 3. Kjolene er bare superkule...det er jo bloggen din også. Så mye fint du fikk med deg fra Oslo. Kommer nesten ikke over at jeg ikke fikk vært med på Glansdagen jeg...ser ut som om dere koste dere masse. Ha en fin uke, klem Wilhelmine

  SvarSlett
 4. Wow, kjolene rocker. Very shackadelic! Herlige vesker i innlegget under. :)

  God kveld til deg!

  SvarSlett
 5. Herrefred som dere har handla. Dere fikk gjort det jeg absolutt ikke klarte:)) Neste gang må jeg gjøre som dere....lokalisere butikkene på forhånd. Det der var en utrolig smart ide. Ønsker deg en fin fin tirsdag. Klem:)

  SvarSlett
 6. Åh jeg misunner deg den turen på glansdagen litt må jeg si, men godt å høre at dere alle hadde det så fint! Fant akkurat bloggen din via 'den gode feen' og hit kommer jeg tilbake. For et NYDELIG hvitt kjøkken du viser frem lengre ned på siden her :)

  Klem,
  Signe

  SvarSlett
 7. Very pretty dresses! I have found your blog through The Good Fairy..and am so happy she posted a link to your blog! I will visit again!

  Meget pen kjoler! Jeg har funnet bloggen din gjennom The Good Fairy .. og jeg er så glad at hun postet en link til bloggen din! Jeg vil besøke igjen! Unnskyld mitt språk - måtte bruke en oversetter fra engelsk til norsk.

  SvarSlett
 8. Hei; søster søt eller sur!
  Vi var en gjeng som besøkte kafeen under Skudesfestivalen. Måtte legge inn noen godord på bloggen min etterpå!

  SvarSlett